24 januari 2009

MC-humor

Igår var jag på MC-mässan i Älvsjö. Där fanns alla slags människor. Fattiga, rika, snygga, fula, glada, sura osv. Där fanns också coola motorcyklar, fräna EU-mopeder (om jag stannar i stan efter avslutat plugg ska jag köpa en), antika motorcyklar, sidovagnar, en husvagn att sätta efter motorcykeln, mönkisar (fyrhjulingar) av olika slag och för olika ändamål. Ja, där fanns mycket.
En del av de här människorna är riktiga mc-drivers, ni vet sådana som kör på långa mc-semestrar, med eller utan familjen, de gillar inte vintern för då kan man inte köra. De jobbar antingen som lastbilschaufförer eller på verkstad. De är män. Och de har en speciell humor.

Fyra män kliver in på pendeln (på väg därifrån), alla är säkert 60+. Det finns två lediga sittplatser, två av männen går dit. Två står kvar:
- Är ni så jävla gamla?! Hö hö hö hö hö, skrockar mannen och tycker att han är skitrolig.

Tre män och deras äkta hälfter av kvinnligt kön möts upp efter att ha varit skilda åt på mässan en stund. En av de kör BMW, en annan Zuzuki Hayabusa och en tredje något annat.
BMW-mannen (till kvinnorna): Nu ska de köpa BMW, båda två. Så då vet ni vad ni får åka i sommar. Hö hö hö hö hö, skrockar han och kvinnorna, de två andra männen ser buttra ut och man ser hur hårt de arbetar för att komma på nåt dräpnde om märket BMW.

Allt handlar om att säga dräpande saker till varandra, ju hemskare desto roligare. Det får gärna handla om kvinnor också, då finns det tre sorter: käringarna med temperament som hunsar sin man (också bra att skämta om), tjejer -30 som är snygga att se på, vilket de aldrig skulle erkänna för kategori tre, sina egna tanter.

Detta är fakta. Inside information. Hej då.

Inga kommentarer: