6 oktober 2008

Tillbaka till verkligheten

En ny vecka är här, det är dags att återgå till det normala livet bestående av skola, jobb, mera plugg och träning. Förra veckan fokuserades på socialt umgänge och nöjen till ca 85%, de övriga var skola och jobb. Vi har haft Pajala-besök och det har varit väldigt roligt. I lördags har jag träffat systra med familj, pappa & Britta, farmor, Åke & Inga och sedan kusin W med familj. Därefter var det en liten personalfest med några ur kollocrewet. Efter vår slutna middag försvann två och vi fyra andra socialiserade vidare med Chefens vänner. Det hela var en mycket, mycket bra, rolig och angenäm dag, kväll och natt. Men jäklar vad intensiv.

Jag är nu officiellt ägare av ett digitalpiano. Jag är nöjd och glad. Äntligen blev det av! Ska snart spela en trudelutt på det.

Jag planerar att våga mig på ännu ett spinningpass ikväll. Detta förutsätter dock att den magsmärta som den råa löken till lunch har orsakat försvinner. Annars går jag icke. Nej.
Men det vore... kul? Nej, dåligt ordval, det vore skitjobbigt och jättebra och skönt efteråt att gå dit och svettas och plågas.
Jag ska också försöka plugga lite mer, och laga mat. Det blir nåt baserat på älgfärs.
Då så. Verkställ!

Inga kommentarer: