25 augusti 2008

Nytt, nytt och gammalt

Idag har skolan börjat, vi ska vara på Frescati hela veckan och det är ganska trevligt. Dels är det kul med lite miljöombyte, även om jag trivs väldigt bra på Konradsberg, dels är det ju så nära, jag kan faktsikt till skolan.
Vi är tre grupper som ska läsa min kurs, där finns många okända och några bekanta som jag läst med förut. Nu börjar det märkas att man hängt med ett tag, när folk återkommer menar jag. Men jag känner mig lite opeppad till att ha en ny klass igen. Inte för att det är nåt jag kan göra nåt åt, nu är det ju som det är. Men att börja socialisera igen... Vara trevlig och hej jag heter Marika och jag bor här och jag har en hund och nej jag har ingen pojkvän men jag bor med en kompis och jag kommer från Pajala men min pappa bor i Södertälje. Livsresumé igen liksom. Jag börjar lessna. Jaja. Jag ska vara trevlig, gå in med en bra attityd, hälsa på folk, prata med folk, äta lunch med folk. Det blir ju kul i slutändan.

Jag tror jag har fått virus i datorn. Nod Antivirus verkar inte bita på det. Fan. Helvete. Ursäkta språket. Jag måste kolla det här nu...

Tjipp!

2 kommentarer:

Tilda sa...

Håller fullständigt med dig om det där med nya klasser. Det tar mycket energi alltså..
Vad läser du nu?

Tilda sa...

Låter spännande. Jag läser matte nu, svenska nästa 10. matten verkar väl.. mja, sådär.. är lite less på detta, motivationen är snart på minus, trots att sommarlovet nyss har varit.