6 december 2009

Jag har slutat kämpa

Idag klev jag upp halv tolv. Då hade jag sovit ungefär elva timmar. Jag har gett upp nu. Sömnen vinner. Jag har inte ens dåligt samvete längre, för att jag sover så länge. Vad är meningen med det?

Imorgon ska jag upp till skolan, men det är säkert inga problem. Och är jag trött så finns det ju kaffe.

Även idag har jag spelat flöjt. Idag tyckte jag till och med att det lät ganska fint. Och det är ju bra.

Hej då.

1 kommentar:

Madeleine sa...

Tummen upp för sömnen! Jag sov också till halv tolv idag...vilket egentligen inte är så bra med tanke på att c-uppsatsarbetet blir så smått lidande. Men jag lyckas liksom inte vända tillbaka dygnet och som du säger...varför trotsa det? Läste ett inlägg längre ner som du skrivit om all energi som går åt till framtidsplanerna...väldigt väldigt skönt att läsa att du också har lite smått panikångest, självklart önskar jag att du slapp det, men det får i alla fall mig att känna mig mindre ensam om mina bekymmer. Förstår inte att jag är färdigpluggad om lite mer en än månad, skrämmande som sjutton...det ända jag gjort i livet är ju att plugga. Vi får väl se vart vi landar så småningom =0)

Kul att vi har samma musiksmak...Brolle är ju helt underbar och han är ju äkta norrlänning så förstår att du får hemlängtan. Gillar ju såna där enkla låtar, ett instrument och en vacker röst, då är jag nöjd. Och måste försvara mig lite med att a1 var väldigt länge sen he he...nu är det mest nostalgi kvar =0)

Kram kram